18 November 2013

Chocolate and Cinnamon Bundt Cake (Bundtmania - 3rd edition) - Bundt Cake de Chocolate e Canela (3a edição do Bundtmania).


For the 3rd edition of the Bundtmania (that ends on the 14th of December) you are free to make the Bundt cake that you want so, you just have to choose one Bundt cake that you like, bake it, publish it on your blog and leave the link at Mena's blog.
My Bundt cake choice was this fabulous Chocolate and Cinnamon Bundt Cake.
I fell in love with it long time ago when I saw it at Rosa's blog and when Paula baked it for the 1st edition of the Bundtmania, I just couldn't wait any longer to try it.
Well, if you want to find out how wonderful and scrumptious it is, you have to bake one yourself because words are not good enough to describe it!
For the original english and french versions of the recipe, you need to go to Switzerland  and find it at Rosa's blog and for the portuguese version, you go to Portugal and you'll find it at Paula's blog.



__________________


Para a 3a edição do Bundtmania o tema é livre e como tal, só temos de escolher um Bundt Cake que nos agrade, fazê-lo, decorá-lo, publicá-lo no blogue e deixar o link no blogue da Mena.
A minha escolha para esta edição recaiu sobre este Bundt Cake da Rosa, pelo qual já me tinha apaixonado na altura em que a Rosa o publicou e que me foi relembrado e trazido à memória pela Paula, quando o publicou para a 1a edição do Bundtmania.
Bom, para saber o quão delicioso e maravilhoso é este bolo, terão de fazê-lo vocês mesmos, pois palavras não são suficientes para descrevê-lo.
Para obter a receita original em inglês e francês, terão de ir à Suíça ao blogue da Rosa e para a receita em português, vão ao blogue da Paula.



Recipe / Receita: Rosa Yummy Yums.